Την εκτίμηση ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα βρεθεί μια λύση έκανε ο Δημήτρης Γουλιέλμος μετά το τέλος της σύσκεψης στον ΕΣΑΚΕ.

«Ο κος Γιαννακόπουλος είχε μία πολύ ζωντανή και σημαντική άποψη για τα πράγματα, το πρωτάθλημα και το μπάσκετ. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος όπως και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είναι έξυπνοι και έχουν άποψη. Κανείς δεν μπαίνει στο ελληνικό μπάσκετ ως ιδιοκτήτης με αποκλειστικό στόχο να του κάνει κακό. Όλοι μπαίνουν με στόχο να του κάνουν καλό. Δεν υπήρχε κανένα 13-1. Υπήρχε μία κοινή τάση και πορεία η οποία φυσικά. Έλληνες είμαστε με προσωπικότητες, έχουμε οπτική γωνία σε κάποιο μέρος. Η κεντρική γραμμή είναι κοινή. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ούτε για 13-1. Ούτε για 7-7. Έχω την αίσθηση πως θα μείνει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός» ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, προσθέτοντας:

«Το ελληνικό μπάσκετ είναι περισσότερο ενωμένο από κάθε άλλη φορά. Ξανασυζητήσαμε τα πάντα σε επίπεδο ηθικής, αρχών και αξιών. Συζητήσαμε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαιτητές οι οποίοι απειλούνται. Ξεκινήσαμε την κουβέντα με τα προβλήματα που υπάρχουν, όχι μόνο για τα προβλήματα στη διαιτησία αλλά γενικότερα. Επίσης, συμφωνήσαμε στο ότι δέκα μέρες μετά από τη λήξη του πρωταθλήματος θα συναντηθούμε και δεν θα αποχωρήσουμε μέχρι να ομονοήσουμε. Πάντως ένα είναι βέβαιο, ότι το ελληνικό μπάσκετ βγαίνει πιο δυνατό και πιο ενωμένο απ’ ότι ήταν χθες».

Σχετικά άρθρα