Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΜΕΝΤ αγωνίζεται στην Α’ ΕΚΑΣΘ (τοποικό Θεσσαλονίκης) και από την Τετάρτη (12/9) γράφει ξεχωριστή ιστορία, καθώς έχει τον πιο απίθανο χορηγό στον ελληνικό -και ίσως όχι μόνο- αθλητισμό.

Πλέον στις φανέλες των αθλητριών του ιστορικού μακεδονικού συλλόγου θα αναγράφεται το όνομα της εταιρείας “Fanis Baboulas & Son”, που διαθέτει Γραφεία Τελετών!

Αναλυτικά:

“Κορίτσια, θάψτε ιστορία! Μεγάλοι χορηγοί στη Γυναικεία Ομάδα της ΜΕΝΤ!

Ο Fanis Baboulas & Son, μετά από μία σεζόν όπου στάθηκε δίπλα στα πιο παραγωγικά πολιτιστικά κύτταρα της χώρας, στήριξε – μέσω του πρώτου Unboxing Οίκου Τελετών στον κόσμο – 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα και ταξίδεψε με τις χορηγίες του μέχρι και την Αμερική, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες διακρίσεις σε όλα τα τμήματά της και με τεράστιο έργο στις παιδικές ακαδημίες. Στην εκκίνηση της νέας εποχής της, λοιπόν, η εταιρεία μας στέκεται «σύμμαχος» στην προσπάθεια των κοριτσιών να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι ζωή.

Και η ζωή η υψηλότερη μορφή Τέχνης”.

SHARE

91

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το νέο τρέιλερ του ‘Walking Dead’ μετράει τις τελευταίες μέρες του Rick
Σετ 6 Boxers Sergio TacchiniE-WISH
Απίστευτο: η Ναόμι Οζάκα υπογράφει το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών!
Ανακαλύψτε περισσότερα : ΚωνσταντινούποληTURKISH AIRLINES
Ανανέωσε τις αθλητικές βερμούδες σε σούπερ τιμές
Παιδικά Ποδήλατα Ισορροπίας KinderKraftE-DRUCTER

Σχετικά άρθρα