Ο Γρηγόρης Ραλλάτος ήρθε από τον πάγκο στο τέλος της τρίτης περιόδου και έδωσε απίστευτη ενέργεια στον Πανιώνιο, βοηθώντας τον να πάρει ξανά το προβάδισμα και τελικά τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα.

Ο Πανιώνιος μόλις είχε χάσει το προβάδισμα, παρότι ήταν μπροστά με +16 λίγο πριν το ημίχρονο, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο να ψάχνει έναν τρόπο να βελτιώσει την εικόνα του Πανιωνίου. Στην προσπάθεια του να βελτιώσει την άμυνα της ομάδας του, έριξε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση στο παρκέ τον Ραλλάτο, με τον 32χρονο φόργουορντ να βγάζει ασπρωπρόσωπο τον προπονητή του με την απόδοσή του.

Ο «Rookie» του «Ιστορικού» είχε 2 πόντους, όμως αμυντικά έδωσε απίστευτες λύσεις, καθώς οι βοήθειες και η ενέργεια που έβγαλε ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του προκειμένου να πάρουν ξανά το προβάδισμα και να φτάσουν τελικά στη νίκη, με τον ίδιο να κάνει όλα εκείνα τα… μικρά πράγματα που είχε ανάγκη η ομάδα του.

Ο Ραλλάτος έμεινε στο παρκέ για σχεδόν 10 λεπτά, με τον προπονητή του να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παρουσία του, σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Σχετικά άρθρα