Ο Άρης προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του εν μέσω αστάθειας και διοικητικής ανασφάλειας, αλλά η παρουσία του Παναγιώτη Γιαννάκη αποτελεί… εγγύηση, αν και θα χρειαστεί και λίγος… τζόγος. Αν κάτσουν ορισμένες “ζαριές” όλα θα πάνε πρίμα.

Η έλευση του Μπρεντ Πέτγουεϊ έχει φέρει διχασμό, με τις απόψεις να διίστανται σε μείζονα βαθμό. “Τελειωμένος” ή “πολυτέλεια” για τους Θεσσαλονικείς; Η ιστορία θα το δείξει. Σίγουρα πρόκειται για έναν παίκτη με απίστευτη… φλόγα που όταν πας με τα νερά του και είναι καλά ψυχολογικά μπορεί να κάνει θραύση με τα πλούσια αθλητικά προσόντα του και την ενέργεια που βγάζει στο παιχνίδι του. Από την άλλη, μπορεί να… καταστρέψει αν δεν του μπουν “χαλινάρια”.

Πιστέψτε μας ο “δράκος” σκέφτηκε καλά πριν τον επιλέξει. Σίγουρα το χαμηλό του μπάτζετ έπαιξε ρόλο, όμως ξέρει και ο ίδιος πως αν τον διαχειριστεί σωστά θα του δώσει… φωτιά και λύσεις επιπέδου Ευρωλίγκα. Το μαχαίρι είναι “δίκοπο”, αλλά τα οφέλη θα είναι πολλαπλά, αν τελικά του βγει. Ο Γιαννάκης νομίζουμε ότι έχει την εμπειρία να δαμάσει την τρέλα του. Μένει να το δούμε και στην πράξη.

Σχετικά άρθρα