Ο πρώην προπονητής των Λέικερς και συμπαίκτης του Κόμπι Μπράιαντ, Λουκ Ουόλτον, αποκάλυψε μια πραγματικά εκπληκτική ιστορία.

«Θυμάμαι μια φορά, στην ρούκι χρονιά μου, πήγα στην προπόνηση λίγο… κάπως και ο Κόμπι με τον Σακίλ τους άρεσε να το κάνουν αυτό σε όλους τους νέους. Πιθανότατα είχα πιει λίγο παραπάνω το προηγούμενο βράδυ, έτσι μπήκα μέσα, ήμουν ρούκι, ένοιωθα καλά και εκείνοι μύρισαν πάνω μου το αλκοόλ. Ο Κόμπι ενημέρωσε τους υπόλοιπους ότι απαγορεύονταν να με βοηθήσουν στην άμυνα και ότι θα έπρεπε να μαρκάρω εκείνον σε ολόκληρη την προπόνηση» είπε ο άλλοτε προπονητής της ομάδας του Λος Άντζελες, προσθέτοντας:

«Στην αρχή γέλασα, σκεπτόμενος, “αυτό είναι αστείο”, αλλά στο μυαλό του Kobe, στα μάτια του ήταν, “όχι βλέπω και αντιλαμβάνομαι αδυναμία, θα σε καταστρέψω σήμερα”. Μου έμαθε αυτό το μάθημα. Πιθανότατα σκόραρε 70 ή και παραπάνω πόντους εκείνη την ημέρα και εγώ ικέτευα για βοήθεια, κανένας όμως δεν με βοήθησε. Αλλά ναι, το δολοφονικό ένστικτο και η ηθική στην δουλειά του, μου έμειναν για πάντα».

Σχετικά άρθρα