Πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Φάλκο για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, η ΑΕΚ απέσυρε τη φανέλα του αδικοχαμένου Στεφάν Γέλοβατς, υψώνοντας την στην οροφή του κλειστού των Άνω Λιοσίων.

Η φανέλα του Στέφαν Γέλοβατς θα βρίσκεται για πάντα στην οροφή του κλειστού γηπέδου της ΑΕΚ, με τους παίκτες της ομάδας του Στέφανου Δέδα και τον κόσμο να “λυγίζει” στη θέα της φανέλας του Σέρβου γίγαντα, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

«O αδερφός Στέφαν Γέλοβατς θα είναι πάντα δίπλα μας κι από εκεί ψηλά», τόνισε ο διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ, Γιώργος Νικολάου, στο ύστατο χαίρε προς τον Γέλοβατς.

Να σημειωθεί ότι οι Μπράιαν Ανγκόλα και Δημήτρης Μαυροειδής δεν μπόρεσαν να κρύψουν τα συναισθήματα τους, ξεσπώντας σε λυγμούς.Λίγο νωρίτερα, ο Νίκος Παππάς δήλωσε στην Cosmote TV τα εξής:

«Εδώ και αρκετό καιρό το μυαλό μας δεν μπορεί να είναι συγκεντρωμένο στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Είναι μία ιδιαίτερη ημέρα σήμερα και η ΚΑΕ παίρνει μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία να κρεμάσει τη φανέλα ενός καταπληκτικού παιδιού που χάσαμε. Υπάρχει βέβαια και το αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί είναι για εμάς ένας τελικός. Δεν γίνεται να μείνουμε ανεπηρέαστοι από το χαμό ενός φίλου μας, συμπαίκτη μας και ένα καταπληκτικό παιδί που χάσαμε.

Όλοι ξέρουν ότι ήταν ένα υπέροχο παιδί και ένας καταπληκτικός συμπαίκτης. Πάντα χαμογελαστός και ευδιάθετος. Είναι τεράστιο το κρίμα. Εμείς γνωρίσαμε και την οικογένειά του, τους γονείς του, επίσης εξαιρετικοί άνθρωποι. Ό,τι και να πούμε εμείς είναι αδύνατο να παρηγορήσουμε αυτούς τους ανθρώπους. Εμείς θα θυμόμαστε για πάντα τον Στέφαν».

Σχετικά άρθρα