Τι κι αν έδειχνε πως θα πάλευε με τον ΑΠΟΠ για την αποφυγή της τελευταίας θέσης στη βαθμολογική κατάταξη του κυπριακού πρωταθλήματος; Η ΑΕΛ… σήκωσε κεφάλι και πλέον έχει βρει για τα καλά το δρόμο της.

Ο Δημήτρης Σαρίκας, που ανέλαβε τα ηνία παίρνοντας προαγωγή από assistant coach μετά την αποχώρηση του Μίκαελ Κοχ, διαχειρίστηκε ιδανικά την κρίση και πλέον η “βασίλισσα” τα πηγαίνει περίφημα, με αποκορύφωμα τη νέα της επικράτηση επί της τέταρτης και εξαιρετικά ικανής φέτος, Ένωσης Νέων Παραλιμνίου του Μιχάλη Κακιούζη. Οι Λεμεσιανοί συμπλήρωσαν πέντε ροζ φύλλα, πλησιάζοντας στην πρώτη εξάδα και θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, μέσα στον έντονο και “σκληρό” ανταγωνισμό που υπάρχει.

Η επιστροφή του φορμαρισμένου Ηρακλή Πιττάκα είναι “κλειδί” για την ΑΕΛ, η οποία σίγουρα έχει αποδείξει πως δεν… ξεγράφεται, εχει κάνει και φέτος αρκετές “ζημιές” και προσπαθεί και φέτος να σταθεί δυναμικά στα πόδια της, στην επάνοδό της στα μεγάλα σαλόνια μετά την επί σειρά ετών ηχηρή απουσία της.

Σχετικά άρθρα