Μία νίκη, μια ήττα και ένα 20-0 είχε το σαββατοκύριακο η Ακαδημία του ΒΑΟ Άρτας.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Το παιδικό μας τμήμα δεν αγωνίστηκε γιατί ο Πύρρος Άρτας δεν κατέβηκε στον αγώνα! Πορεία εκπληκτική για το τμήμα, που είναι και η εικόνα μιας Ακαδημίας, που στο τέταρτο χρόνο λειτουργίας της η παιδική ομάδα κατάφερε να τερματίσει στη δεύτερη θέση μαζί με τον ΑΓΟΦ.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά πού αγωνίστηκαν και παρέδωσαν μαθήματα ήθους και αθλητικού ιδεώδες χωρίς κανένα να πάρει τεχνική ποινή σε όλο το πρωτάθλημα Και χωρίς καμία διαμαρτυρία σε προπονητικό team συμπαίχτες και αντιπάλους
Τυρολόγος, Βαλάντης, Φιλίππου Απόστολος, Γαλιαγρης Γιώργος, Μπέλλος Βασίλης, Χριστοδούλου Κώστας, Τζουνης Ιωάννης, Λάιος Άγγελος, Τσαμπας Σπύρος, Τσικος Θεόδωρος, Τσικος Ανδρέας, Δήμου Ιάσωνας, Χαραλάμπους Γιώργος, Γαλάζιος Άγγελος, Παπανικολάου Γρηγόρης, Μπασιαδημας Κώστας, Αγγελης Βασίλης!!!

Πολλά συγχαρητήρια στον τεχνικό διευθυντή μας coach Ασπρούδη Παναγιώτη για την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος που πήρε σάρκα και οστά με την εικόνα που είχε το αγωνιστικό μας τμήμα δίνοντας υποσχέσεις για το τί θα επακολουθήσει και στον coach Πετανιτη Αλκιβιάδη για το άριστο κοουτσάρισμα στις αγωνιστικές που έλειπε ο coach Ασπρούδης λόγω υποχρεώσεων στην Α1!!!

Νίκη για τα μίνι μας με 80-20 απέναντι στον ΑΟ Ζηρού με πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα παιδιά συγχαρητήρια σε αθλητές και προπονητές!!

Ήττα για το ανδρικό μας τμήμα μέσα στην Πάργα με 97-95 σε ένα ματς πού τα είχε όλα πού κρίθηκε στο τελευταίο σουτ (άστοχο τρίποντο για την νίκη). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη προσπάθεια παρόλο τις απουσίες είχαν πολύ καλή εικόνα.

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα τής Πάργας για την άψογη φιλοξενία και την ωραία ατμόσφαιρα σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα!».