Οι φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ έχουν φουντώσει τα τελευταία 24ωρα, με τον Ελληνοαμερικανό γκαρντ να έχει τοποθετηθεί δημοσίως γι’ αυτή την προοπτική πριν από περίπου δύο μήνες σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα “SDNA” και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Ζάκκα.

Σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ελλάδα και μελλοντικών συζητήσεων με τους “πράσινους”, ανέφερε: “Είμαι ανοιχτός να μιλήσω στον οποιονδήποτε. Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι μια δουλειά, είναι business. Όλοι το καταλαβαίνουν αυτό. Το μπάσκετ είναι business”, ξεκαθάρισε τον περασμένο Απρίλιο.

“Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η επόμενη επαγγελματική επιλογή μου να είναι καλή για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν έχει σημασία το πού θα είναι. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και θα έπαιζα οπουδήποτε, ειλικρινά. Επομένως, αυτό είναι όλο. Το μπάσκετ σήμερα είναι μια δουλειά. Έτσι το αντιμετωπίζουν οι προπονητές, οι general managers, όλοι. Οι άνθρωποι που “τρέχουν” τις ομάδες είναι επιχειρηματίες, δεν είναι αθλητές. Όλα είναι business, το έμαθα με την πάροδο των χρόνων και με αυτό το κριτήριο λαμβάνω τις αποφάσεις μου”, υπογράμμισε.

Πηγή: pickandroll.gr

Σχετικά άρθρα