Συνέντευξη στο «SPORT24» παραχώρησε ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν ο Ολυμπιακός θα είναι η πρώτη του επιλογή εφόσον επιστρέψει στην Ευρώπη.

«Η ομάδα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική σε 3,4,5 χρόνια. Μπορεί να είναι πλήρης στη θέση που είσαι και όσο καλός παίκτης και να είσαι να διαταράξεις χημείες ή οτιδήποτε. Το να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό είναι κάτι τεράστιο που δεν μπορώ να το σκεφτώ τώρα γιατί δεν έχω απογαλακτιστεί ακόμα, αλλά αν και όταν γυρίσω στην Ευρώπη, το ότι θα μιλήσω με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο» ανέφερε ο 27χρονος φόργουορντ των Σακαραμέντο Κινγκς, ο οποίος στη συνέχεια κλήθηκε να τοποθετηθεί και για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας τα εξής:

«Έχει δυναμώσει πάρα πολύ, έχει πάρει παίκτες που έκαναν το step up στην φετινή EuroLeague, έχει δυναμώσει τον ελληνικό κορμό του πάρα πολύ. Δεν υπάρχει ομάδα που θα είναι στην κορυφή πάρα πολλά χρόνια, θα πάει στα κάτω της, θα ξαναπάει στα πάνω της. Πέρασε μία δύσκολη διετία βάσει αποτελεσμάτων και όπως φαίνεται από το ρόστερ θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικός».

Σχετικά άρθρα