Η Α2 διαθέτει και φέτος σπουδαίες προσωπικότητες και κάποιες εξ’ αυτών προσφέρουν αξιοσημείωτες επιδόσεις που πορώνουν τους… αριθμολάγνους. Στην πρεμιέρα, ξεχωρίσαμε κάτι που δεν συνηθίζεται!

Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις παίκτες, είχαν διψήφιο αριθμό ασίστ, συνδυαζόμενο, μάλιστα, με νταμπλ-νταμπλ χάρη στο υψηλό τους επίσης σκοράρισμα και έκαναν ευτυχισμένους τους συμπαίκτες τους. Ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής Νίκος Λιακόπουλος πέραν των 25 πόντων του μοίρασε και 12 ασίστ στο ματς του Διαγόρα Δρυοπιδέων κόντρα στη Δάφνη Δαφνίου, όσες και ο σπουδαίος Άγγελος Τσάμης, στον θρίαμβο του Απόλλωνα στην Περιβόλα επί του Φίλιππου Βέροιας, μαζί βέβαια με 17 σημαντικούς πόντους. Την τριπλέτα κλείνει ένας εκ των κορυφαίων πασέρ όλων των εποχών στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ο ασυναγώνιστος δημιουργός, Φώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος είχε 10 στην απόδραση του Χαρίλαου Τρικούπη από την Ελευθερούπολη, συν 13 πόντους με 3/4 τρίποντα.

Από… κοντά βρέθηκαν επίσης ο Φάνης Κουμπούρας και ο Βαγγέλης Τζόλος με 8 τελικές πάσες, έκαστος, στις νίκες του Οίακα Ναυπλίου επί του Αμύντα και του Ολυμπιακού Β’ επί του Τρίτωνα, αντίστοιχα.

Σχετικά άρθρα