Η Αναντολού Εφές νίκησε με 87-78 την Φενέρμπαχτσε προκρίθηκε στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος με τον Εργκίν Αταμάν να εξοργίζει τους ανθρώπους της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Τούρκος προπονητής πανηγύρισε έντονα και άνοιξε διάλογο με συγκεκριμένα άτομα στην εξέδρα του Σινάν Ερντέμ Ντομ, με τον παράγοντα της φιλοξενούμενης ομάδας, Σερτάτς Κομσούογλου, να… συμβουλεύει τον Αταμάν ότι τα πράγματα στην Ελλάδα θα είναι διασορετικά.

«Δεν γίνεται να χειρονομεί με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε. Δεν πρέπει να κάνει τέτοιες κινήσεις στην Ελλάδα, εκεί έχει βεγγαλικά και πυρσούς. Έκανε τον έκπληκτο με αυτά που γίνονταν. Οι κατάρες και οι βρισιές των ανθρώπων του που βρίσκονταν εδώ, δεν ήταν αρκετές για να τον σώσουν. Θα πω και κάτι τελευταίο. Αφιερώνει τέσσερις παραγράφους στη Φενέρμπαχτσε σε κάθε συνέντευξή του, ακόμη κι όταν κερδίζει τη EuroLeague. Τώρα όμως φεύγει. Θα του δώσω μία συμβουλή, να καθίσει και να κάνει την αυτοκριτική του διότι πλέον αυτή η συμπεριφορά δεν θα του δίνει μπόνους. Η Ελλάδα δεν είναι σαν την Τουρκία, δεν μπορεί να συμπεριφέρεται όπως συμπεριφερόταν εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο παράγοντας της Φενέρμπαχτσε.

Σχετικά άρθρα