Ο προημιτελικός Κυπέλλου ΑΕΚ – Περιστέρι θα διεξαχθεί κανονικά στα Άνω Λιόσια, παρά τα δύο κρούσματα κορωνοϊού στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, χρειάζονται 4 κρούσματα σε παίκτες για να αναβληθεί ένας αγώνας.

Με μία ανάρτηση της στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, η ΚΑΕ ΑΕΚ έγραψε με δεικτικό τρόπο: “Κι όμως… Με απόφαση της ΕΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά η αποψινή αναμέτρηση με Περιστέρι…”.

Δείτε την ανάρτηση:

Νωρίτερα, η ΚΑΕ ΑΕΚ είχε βγάλει ανακοίνωση, ενημερώνοντας ότι υπέβαλε σήμερα (26/12) προς την ΕΟΚ αίτημα αναβολής της αποψινής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδας με το Περιστέρι.

Αναλυτικά:

“Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι προσώρας έχει επτά (7) διαθέσιμους αθλητές και δύο (2) εμπύρετους.

Με πιθανή δε, τη διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των αθλητών και των μελών του αγωνιστικού Τμήματος, η πρωινή προπόνηση ματαιώθηκε.

Επίσης, βάσει των άνωθεν, αλλά και του παλαιότερου κρούσματος, και προ του κινδύνου ευρύτερης διασποράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς την προσεχή αντίπαλό μας, ομάδα του Περιστερίου, η ΑΕΚ ΒC υπέβαλε σήμερα (26/12) προς την ΕΟΚ αίτημα αναβολής της αποψινής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόδηλο είναι, ότι εκτός της πρωτίστης ανάγκης για προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων, αποτελεί βασική προτεραιότητα και η διαφύλαξη του κύρους της διοργάνωσης, το οποίο τίθεται «εν αμφιβόλω» υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, αν και εφόσον διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ