Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης ήταν ένας από τους αθλητές που είχαν συνάντηση την Πέμπτη (4/2) με τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γιώργο Μαυρωτά.

Λίγες ώρες αργότερα, με ποστάρισμά του στο Facebook, ο πολύπειρος γκαρντ αναφέρθηκε στα διάφορα θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, αναφορικά με το μέλλον των μικρών κατηγοριών και των ακαδημιών.

Στο συγκεκριμένο ποστάρισμα υποστηρίζει μάλιστα ότι η ΕΟΚ ουδέποτε έστειλε αίτημα για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων που τελούν υπό την αιγίδα της!

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης:

«Θέλω να πω αναλυτικά κάποια πράγματα που πρέπει να αναφέρω… Επειδή ημασταν 5 οπότε υπάρχουν μάρτυρες δε θέλω να ακούω ανακρίβειες.. ΕΓΩ ζήτησα την επανέναρξη όλων των κατηγοριών και όχι μόνο της Α2 με ιδιαίτερο ζήλο και επιχειρήματα…

Η απάντηση ήταν ότι και ο ιδιος ο υπουργός θέλει ακριβώς το ίδιο αλλά πρέπει να γίνει σταδιακά κατηγορία κατηγορία λόγω φόβων των λοιμοξιολογων που φοβούνται το μαζικό άνοιγμα… Δεν πήγα εκεί για την Α2 και στα 43 μου είμαι πολύ περήφανος γτ και ο Nikos Boudouris και ο Lefteris Tsaousidis δώσαμε μια ώριμη και κυρίως αληθινή κουβέντα με τον Κύριο Υπουργό και τον Κύριο Μαυρωτα… 2ον @nikos boudouris.ζητησαμε σαν αρχή σοβαρά το άνοιγμα των ακαδημιών εφόσον τα σχολεία συνεχίσουν να είναι ανοιχτά με όλα τα μέτρα που έτσι κι αλλιώς τηρουσαν οι ομάδες… 3 για το τρομερό οικονομικό πρόβλημα υπάρχει και σε ποιο βαθμό μπορούμε πλέον Ν αλλάξουμε την μαύρη εργασία ώστε και μεις να είμαστε καλυμμένοι σε τυχόν άσχημες καταστάσεις… 4 βλέποντας τα χαρτιά με τα ίδια μου τα μάτια η ΕΟΚ δεν έχει στείλει ποτέ αίτημα επανέναρξης για καμιά κατηγορία… Περιμένω απάντηση από την ΕΟΚ και όχι ανακοινώσεις ότι εμείς περιμένουμε την πολιτεία.. Ας πάνε το χαρτί και μετά εμείς είμαστε εδώ.. 5 Αύριο 12 στο Σύνταγμα… Σας ευχαριστούμε πολύ…».

Σχετικά άρθρα