Η ΕΟΚ θα παρουσιάσει την τηλεοπτική της συνεργασία με τον σταθμό Action 24 την Τετάρτη 10/1 στα γραφεία της ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 10/1 και ώρα 12 το μεσημέρι, η ΕΟΚ και το Action 24 θα παρουσιάσουν, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο ΟΑΚΑ, τις λεπτομέρειες της επιτυχημένης συνεργασίας που έχουν αρχίσει με επίκεντρο την κάλυψη της Elite League Ερρίκος Ντυνάν και τους στόχους που έχουν για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ευάγγελος Λιόλιος, ο ΓΓ Νίκος Νικολόπουλο και το μέλος του ΔΣ και κομισάριος της Elite League, Τάσος Δελημπαλταδάκης θα εκρποσωπήσουν την ομοσπονδία, ο CEO του Action 24 Γιάννης Ντάλας τον τηλεοπτικό σταθμό και ο εμπορικός διευθυντής του Ερρίκος Ντυνάν Νίκος Κόλλιας, ενώ θα υπάρξει στο πάνελ και η παρουσία εκπροσώπων ομάδων της κατηγορίας.

Από τους αθλητές του Γάιου Σκορδίλη του Μίλωνα, ο οποίος άφησε τη Basket League για να πάει μεταγραφή στην Elite League Ερρίκος Ντυνάν, από τους προπονητές του Δημήτρη Χουχουλή του Πανερυθραϊκού και από τους παράγοντες του πρόεδρου του Κόροιβου Διονύση Κάτζου, οι οποίοι επί σειρά ετών με τις ομάδες τους συμμετέχουν στην κατηγορία και μπορούν να εντοπίσουν διαφορές και να κάνουν συγκρίσεις.

Σχετικά άρθρα