Στο ελληνικό μπάσκετ η λέξη «συγχώνευση» έχει περάσει σε… άλλο επίπεδο και έχει γίνει συνώνυμο της εξαγοράς θέσης. Θεμιτό κι αυτό, αλλά μην το «βαφτίζουμε» με λάθος όνομα είναι άδικο και για τους υπόλοιπους. Καλωσορίζουμε τον ΚΑΟΧ!

Πρόκειται για μια νέα, ενιαία δύναμη που «γεννιέται» στο νομό Χαλκιδικής, με στόχο την εξέλιξη και καθιέρωση του μπάσκετ της περιοχής σε υψηλό επίπεδο. Ο Α.Ο. Τριγλίας, ο Π.Ο. Μουδανίων και η Ευρώπη ’87 Πευκοχωρίουυ αποφάσισαν να συμπράξουν και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σωματείο στην περιοχή τους, αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και μικροπρέπειες όπως συμβαίνει σε άλλα μέρη.

Ο Καλαθοσφαιριστικός Αθλητικός Όμιλος Χαλκιδικής θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όπου θα συμμετείχε μετά τον υποβιβασμό της από την Α2 Εθνική Κατηγορία η Ευρώπη ‘87 Πευκοχωρίου και στόχος είναι να μπουν οι σωστές βάσεις με τη δημιουργία ενός δυνατού και ανταγωνιστικού συνόλου. Παράλληλα, θα δοθεί τεράστια έμφαση στις ακαδημίες, αλλά και στην προβολή με άρτια οργανωμένο επικοινωνιακό κομμάτι για να μπορούν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι της ομάδας άμεσα και έγκαιρα για όσα αφορούν τον ΚΑΟΧ!

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους ανθρώπους τους, καθώς το εγχείρημά τους είναι αρκετά δύσκολο και απαιτεί προσήλωση, καλά οργανωμένο πλάνο και κυρίως στήριξη από την τοπική κοινωνία για να πετύχουν τους στόχους που έχουν τεθεί.

Σχετικά άρθρα