Η ψηφοφορία για την καλύτερη πεντάδα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 40 χρόνια ολοκληρώθηκε με την «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τα ονόματα των… εκλεκτών.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ψηφοφορία που έτρεξε την προηγούμενη εβδομάδα για την κορυφαία πεντάδα του ΠΑΟΚ στα τελευταία 40 χρόνια ολοκληρώθηκε, με τη συμμετοχή σας να είναι εντυπωσιακή.

Μετά από περισσότερους από 5000 ψήφους οι πέντε παίκτες που επιλέξατε για την καλύτερη πεντάδα από το 1980 μέχρι και σήμερα είναι οι: Τζον Κόρφας, Bane Prelevic, Predrag Stojakovic, Walter Berry και Zoran Savic.

Ο Κόρφας συγκέντρωσε το 61% των ψήφων στη θέση των point guard, με τους Scott Skiles, Νίκο Σταυρόπουλο και Damir Mulaomerovic να ακολουθούν. Ο Bane Prelevic πήρε το 90% των ψήφων στη θέση «2», με τον Κώστα Βασιλειάδη να είναι στη δεύτερη θέση, ενώ ο Predrag Stojakovic πήρε το 87% των ψήφων στους small forwards, μπροστά από τους Γιώργο Μπαλογιάννη και Mike Jones.

Στη θέση «4», ο Walter Berry έλαβε το 41% των ψήφων, με τον Ken Barlow να είναι στο 29% και τους Cliff Levingston και Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθούν. Τέλος, ο Zoran Savic πήρε το 57% των ψήφων στους center, με τους Παναγιώτη Φασούλα, Ευθύμη Ρεντζιά και Charles Shackleford να ακολουθούν».

Σχετικά άρθρα