Σε μια δύσκολη συγκυρία για το μπάσκετ, η Λευκάδα βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και με αργά και σταθερά βήματα μπορεί να φτάσει στα υψηλά επίπεδα του όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.

Ο Θανάσης Κασαπίδης πήρε το χρίσμα έχοντας ως παράσημο την ικανότητά του να δουλεύει με νέα παιδιά και να αναδεικνύει το ταλέντο τους. Ο περσινός άμεσος συνεργάτης του Μιχάλη Κουταλιανού στην τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας (προηγουμένως ήταν στον Μέγα Αλέξανδρο) καλείται να ανταποκριθεί σε ενα ιδιαίτερο εγχείρημα όπου δίπλα στον εξαιρετικά έμπειρο και ποιοτικό Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο βρίσκονται ως επί το πλείστον νεαροί και πολλά υποσχόμενοι αθλητές που επιχειρείται να εξελιχθούν και να ανεβάσουν τις μετοχές τους.

Η νίκη στην πρεμιέρα της Β Εθνικής απέναντι στους γεμάτους παίκτες επιπέδου Α2, Ικάρους Τρικάλων, ήταν κάτι παραπάνω από υπέρβαση. Εφερε αυτοποίθηση και ένα ροζ φύλλο που ελάχιστοι θα μπορέσουν να πάρουν. Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για αυτό κι ο κόουτς Κασαπίδης κρατάει τους τόνους χαμηλά για να κρατήσει τους παίκτες του στη… γη.

Σχετικά άρθρα