Η μεγάλη στιγμή για τον Ιωνικό πλησιάζει, καθώς το ανακαινισμένο κλειστό του Πλάτωνα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ύστερα από 33 χρόνια αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας, με την ομάδα της Νίκαιας να υποδέχεται τον Ηρακλή το Σάββατο (14/11, 17:00), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League!

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Λίγες ημέρες πριν το ανακαινισμένο στολίδι της Νίκαιας, το κλειστό του Πλάτωνα, φιλοξενήσει για πρώτη φορά ύστερα από 33 χρόνια αγώνα της Basket League, η διοίκηση του IONIKOS BC HELLENIC COIN αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν με το δικό τους τρόπο και από τη δική τους μεριά στην ολοκλήρωση ενός έργου καθοριστικής σημασίας για μια ολόκληρη πόλη.

Η αρωγή του Δήμου Νικαίας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη ήταν πολύτιμη από την πρώτη στιγμή και αποτέλεσε κινητήρια δύναμη, ώστε το μπάσκετ να επιστρέψει και τυπικά στη Νίκαια. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Ιωακειμίδη, που ήταν επικεφαλής των προσπαθειών και ηγήθηκε αυτών με προσωπικές πρωτοβουλίες. Εξίσου σημαντική ήταν και η συμβολή του Αντιδήμαρχου Αθλητισμού, κ. Νίκου Παναγόπουλου, ο οποίος ασχολήθηκε εξαρχής επισταμένα με το θέμα της ανακαίνισης του κλειστού. Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Γιώργο Λεγάκη.

Επίσης, ένα πολύ μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία του εν λόγω εγχειρήματος πιστώνεται στην Διοίκηση του Ερασιτέχνη Ιωνικού, που ήταν σταθερά παρούσα και δίπλα στις εξελίξεις, επιβλέποντας και εξασφαλίζοντας την ομαλή διεκπεραίωση των εργασιών. Δεν θα μπορούσε ασφαλώς να μην γίνει ξεχωριστή αναφορά στον Υπεύθυνο Ακαδημιών του Ιωνικού, κ. Αντώνη Χατζηκυριάκο, που νυχθημερόν βρισκόταν επί τόπου ενισχύοντας με κάθε τρόπο το έργο των ανθρώπων που ανέλαβαν τις εργασίες».

Το tweet για τη μεγάλη επιστροφή:

Σχετικά άρθρα