Η οικογένεια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε την Παρασκευή (21/1) ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τον influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη, προφανώς λόγω των αναρτήσεών του για το βιασμό στη Θεσσαλονίκη, αν και οι αδερφοί Αντετοκούνμπο δεν αναφέρονται στον λόγο.

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είναι ο κορυφαίος Έλληνας Influencer: Έχει 1,2 εκατομμύρια ακολούθους, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες, αλλά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πρόσφατα. Με τον πρωταθλητή και τον MVΡ του ΝΒΑ μάλιστα, διοργάνωσε τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στο ελληνικό Ίντερνετ δίνοντας δώρο ένα σπίτι με θέα την Ακρόπολη.

Η σύνδεση του Αλέξανδρου Κοψιάλη με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έγινε μέσω του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε ανάμεσα στα ονόματα που φέρονταν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης. Τότε, ο Κοψιάλης υπερασπίστηκε τον φίλο του με μερικά stories στο Instagram.

Τις επόμενες ημέρες όμως, το hashtag #cancel_kopsialis πλημμύρισε το twitter με αμέτρητες επιθέσεις κατά του influencer. Με αφορμή τον Ηλία Γκιώνη, τον ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας, μέσω του προφίλ του στα social media. Παράλληλα, χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Γκιώνη.

Σχετικά άρθρα