Ο διευθυντής της Stark Arena και θρύλος της Παρτιζάν Βελιγραδίου, Γκόραν Γκρμπόβιτς περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο το τεράστιο ενδιαφέρον των Σέρβων για αποψινό ( (2/5, 21:30)) το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Το γήπεδο έχει τις δικές του τεχνικές δυνατότητες. Το επίπεδο ασφαλείας θα είναι το πιο υψηλό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γι’ αυτό ακριβώς θα αυξήσουμε το προσωπικό ασφαλείας. Στο γήπεδο θα βρίσκονται 20-25.000 άνθρωποι, μεταξύ αυτών η ασφάλεια, η αστυνομία, η χωροφυλακή καθώς και πολλά άτομα που θα ασχοληθούν με την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Η Παρτιζάν θα γέμιζε γήπεδο ποδοσφαίρου. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πριν από το σαββατοκύριακο. Το σύστημα είχε 1.600 αιτήσεις ανά δευτερόλεπτο για ένα εισιτήριο! Η αρένα ετοιμάζεται σαν να μιλάμε για Final 4. Υπάρχει ανησυχία ότι ακόμη και το πιο μικρό περιστατικό, για παράδειγμα ένας αναπτήρας ή ένα μπουκάλι που φύγει από την κερκίδα, μπορεί να προκαλέσει εκκένωση και, που κανείς δεν θέλει, διακοπή του αγώνα».

Σχετικά άρθρα