Χαμός γίνεται από χθες στο διαδίκτυο μετά την συγκινητική ανακοίνωση του Βαγγέλη Τσάπα και τον αποχαιρετισμό του Φώτη Βασιλόπουλου. Ο χαρισματικός πλέι μέικερ, ο οποίος αποχωρεί από τον Ιωνικό Νικαίας, απάντησε με λόγια καρδιάς στις εκδηλώσεις αγάπης του ισχυρού άνδρα και των φιλάθλων της ομάδας με την οποία τόσο δέθηκε την τελευταία διετία, όντας ο ηγέτης της μεγάλης επιστροφής στην Α1!

Η ανάρτηση του στο facebook:

Είμαι παιδί της κερκίδας και πάντα ήθελα να παίζω σε ομάδες με κόσμο. Θα είμαι ψεύτης αν πω ότι ήμουν Ιωνικός Νικαίας από μικρός, αλλά θα είμαι ειλικρινής αν πω ότι αυτό που έζησα τα δύο τελευταία χρόνια ήταν κάτι που ξεπερνούσε κάθε μου όνειρο.

Τον Ιωνικό δεν τον έμαθα τώρα που πήγα στη Νίκαια, όμως είναι αλλιώς να βλέπεις κάτι από μακριά και διαφορετικό να το ζεις από μέσα. Το ιδανικό στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι και στον Ιωνικό τα συναισθήματα ήταν αμοιβαία. Δεν στεναχωριέμαι που φεύγω, χαίρομαι γιατί θα έχω αναμνήσεις για πάντα. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς, όση απόσταση κι αν μας χωρίζει.

Μαγκες , τα καταφέραμε, ο Ιωνικός είναι στην Α1 και όταν θα τον βλέπω να παίζει θα καμαρώνω σαν να είμαι εκεί.

Ξέρω ότι πάντα στον Πλατωνα θα έχω φιλους και…. Μια παγωμένη μπυρα να με περίμενει ..

Δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, γι αυτό λοιπόν…

…Εις το επανιδείν

Σχετικά άρθρα