Η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα, συμμετείχε στο 7ο πανελλήνιο πρωτάθλημα cheerleading και εξομολόγηθηκε τις συμβουλές του τεράστιου «γκάνγκστερ».

«Ο πατέρας μου, με συμβούλεψε να δίνω πάντα το 100%» είπε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ, το οποίο ολοκληρώθηκε χθες (2/7) στη Βερόνα, και έγραψε ιστορία, κατακτώντας συνολικά δέκα μετάλλια.

Ανάμεσά τους και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Senior Jazz από την ομάδα “Ελληνικό Αστέρι”, στην οποία συμμετέχει και η κόρη του θρύλου του ελληνικού μπάσκετ, Νίκου Γκάλη, Στέλλα.

Στην κορυφή της Ευρώπης βρέθηκαν και οι “Αμαζόνες” στην κατηγορία Senior Hip Hop. Από εκεί και πέρα, ασημένιο μετάλλιο κατέκτησαν οι Εύα Βενέτη – Ασημίνα Κουβελετσου στην κατηγορία senior double cheer hip hop (Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Ευαθλοί), οι Υάδες στο Junior Hip Hop και οι Αμαζόνες στο Youth Hip Hop, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πανηγύρισαν οι Άνθια Πατού και Παρασκευή Παπατκούδη στην κατηγορία junior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Κατερίνα Αποστολάτου και Νίνα Ανδρεανίδου στην κατηγορία senior freestyle Pom double (Ελληνικό Αστέρι), οι Cygnus του ΑΣ Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior All Girl Advanced, οι Αμαζόνες στην κατηγορία Junior Hip Hop και το Ελληνικό Αστέρι στην κατηγορία Junior Jazz.

Συνολικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τσιρλίντινγκ, η ελληνική αποστολή κατέκτησε δέκα μετάλλια, με δύο χρυσά, τρία ασημένια και πέντε χάλκινα.

Σχετικά άρθρα