Έχουμε επισημάνει πολλάκις πως στην Αμαλιάδα “χτίζεται” κάτι αξιόλογο, με μεγάλη προοπτική και πάνω σε βάσεις υψηλού επιπέδου, με τα αποτελέσματα να “φωνάζουν”.

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό το νέο… χάρτη των εθνικών κατηγοριών με τον Α.Σ.Σ.Α. να γράφει τη πιο “λαμπρή” σελίδα στη μέχρι τώρα ιστορία του, με την άνοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μπορεί η φετινή Α1 ΕΣΚΑΗ (όπως και σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα του πλανήτη) να μην ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω του κορονοϊού, όμως οι Ηλείοι παίρνουν δικαιωματικά το πρώτο εισιτήριο της ανόδου, όντας πρωτοπόροι. Απομένει το τυπικό σκέλος με την επικύρωση της βαθμολογίας που θα γίνει άμεσα.

Το… άστρο του Βασίλη Νιπεργιάλη έλαμψε ξανά. Ο έμπειρος τεχνικός και γνωστός μπασκετάνθρωπος της Ηλείας, ανέλαβε ένα δύσκολο πρότζεκτ σχεδόν από το μηδέν και τα πηγαίνει περίφημα. Με σωστό πλάνο και σκληρή δουλειά η ομάδα της Αμαλιάδας βρέθηκε από τα… αλώνια στα σαλόνια με δύο σερί επιβλητικές ανόδους που φέρνουν χαμόγελα και κλίμα ευφορίας εν όψει της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που υπάρχει. Ο άνθρωπος που βρισκόταν στον πάγκο στις μεγάλες επιτυχίες του Κοροίβου έχει μπει δυναμικά ξανά στο προσκήνιο κι έχοντας δίπλα του άτομα με διάθεση να συμβάλουν στο μπάσκετ που τόσο αγαπάνε, προχωράει βήμα-βήμα προς την καταξίωση.

Σχετικά άρθρα