Για τα φιλικά που πραγματοποιούν οι ομάδες στα εργασιακά πρωταθλήματα σε όλη την Ελλάδα, η Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» θα παραβρίσκεται αυτό το Σαβαττοκύριακο στα Γιάνεννα όπου θα πάρει μέρος στο το 1ο Τουρνουά Μπάσκετ «Νίκος Φιλίππου».

Στόχος των διοργανωτών  είναι η δημιουργία ενός θεσμού για το άθλημα στην Ήπειρο.. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωαννίνων, παρουσία και του Νίκου Φιλίππου, ο οποίος θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα της Κυριακής.

 Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΚΑ Μπάσκετ Κος Πέτρος Κελέσης δήλωσε τα εξής:

«Θα θέλαμε απο την πλευρά μας να ευχαριστήσουμε τους Διοργανωτές-και ιδιαίτερα τον Κο Γκαζιάνη για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν να διοργανώσουν μια τέτοια εκδήλωση. Τέτοιου είδους ‘’συνέργειες’’ προάγουν τον Εργασιακό/ερασιτεχνικό αθλητισμό και δίνουν ώθηση στο άθλημα του μπάσκετ.

Τη Μικτή ομάδα του ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», αποτελούν οι: Πέτρος Κελέσης (Captain), Πέτρος Φούκος, Φώτης Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Τσακιρίδης, Γιώργος Βιδάκης, Γιώργος Κανελλόπουλος, Κίμωνας Γκιουλιστάνης, Σταύρος Σοφιανόπουλος, Νίκος Χούστης, Πέτρος Χιουτακάκος, Γιάννης Χατζηδάκης, Κωνσταντίνος Μιλπάνης. Προπονητής είναι ο Μάριος Χαλκιαδάκης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο: 9/12 18:00 Βετεράνοι Καλαθοσφαιριστές Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», Κυριακή: 10/12 12:00 Μικτή Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων – Μικτή ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».

Tο Συμβούλιο του Εργασιακού Πρωταθλήματος Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη βοήθειά τους την εταιρεία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος «Watt+Volt», την ιατρική εταιρεία «Ιατρική Φροντίδα», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι» και την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού «Athlos».