Τα δυσάρεστα νέα αναφορικά με την παρουσία του Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ήρθαν να επαναφέρουν στο προσκήνιο το φλέγον ζήτημα που αφορά τον «Kill Bill»: αυτό του αν θα συνεχίσει για μια ακόμα σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

To «Last Dance» με τη «γαλανόλευκη» δυστυχώς ακυρώθηκε, αφού η θλάση α’ βαθμού που ταλαιπωρεί τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» δε θα του επιτρέψει να δώσει το «παρών» στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά.

Την ίδια στιγμή, όμως, ανοιχτό παραμένει το τι θα συμβεί με το αγωνιστικό μέλλον του Σπανούλη. Κρούση από τον Ολυμπιακό για συζήτηση δεν έχει γίνει, ο (νέος) τραυματισμός προβληματίζει και τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε στάδιο… περισυλλογής με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει..

Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι «Σπανούλης τέλος από την Εθνική οριστικά», το επόμενο χρονικό διάστημα είναι πολύ κρίσιμο για την καριέρα του «V-Span». Ο τραυματισμός του στη γάμπα πιθανότατα θα αποτελέσει τον «καταλύτη» για το τι τελικά θα αποφασίσει ο Λαρισαίος γκαρντ σε συνδυασμό πάντα με τη στάση του Ολυμπιακού απέναντί του….

Σχετικά άρθρα