Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 30 χρόνια στο NBA. Την ίδια ώρα, όμως, είναι και ένας από τους πιο άτυχους. Κι αυτό, γιατί από το 2000 και μετά ο Γκραντ Χιλ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών που θα μπορούσαν να τερματίσουν από πολύ πρόωρα την καριέρα ενός αθλητή.

Ενθυμούμενος το πόσο καλός ήταν στα νιάτα του και το πόσο πίσω τον πήγαν οι τραυματισμοί, δεν μπορεί να μην ξεσπαθώσει. Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, ο πρώην All Star θυμάται πως τα προβλήματα υγείας που ξεκίνησαν με τη λήξη της περιόδου 1999-2000 οφείλονταν σε λανθασμένες εκτιμήσεις και γνωματεύσεις του ιατρικού επιτελείου των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Για όσους δε θυμούνται, ο Γκραντ Χιλ τότε βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τα «Πιστόνια» και το θέμα παραμονής του ή όχι στην ομάδα είχε ξεσηκώσει αντιδράσεις που άγγιζαν σε επίπεδο υστερίας την περίφημη «Απόφαση» του ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Προκειμένου να μη δείξει, λοιπόν, πως δεν ενδιαφέρεται για την τύχη της ομάδας στην οποία αγωνιζόταν, ο Γκραντ Χιλ ρίσκαρε την καριέρα του, υπό τις ανοχές και υπό την πίεση των ιατρών των Πίστονς, αγωνιζόμενος με πρόβλημα. Πράγμα που κατά συνέπεια οδήγησε στα σοβαρά ζητήματα υγείας με τα πόδια του στα χρόνια που ακολούθησαν. Με τέτοιους γιατρούς, τι να τους κάνεις τους εχθρούς;

Σχετικά άρθρα