Χθες έλαβε χώρα η απόφαση της διεξαγωγής των 2,2 δευτερολέπτων στον αγώνα του Ικάρου Καλλιθέας με τη Δάφνη χωρίς να αλλάξει κάτι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη 73-72 και μαζί την πρόκριση για τα μπαράζ κατάταξης του Νότου της Γ’ Εθνικής κόντρα σε Διαγόρα Ρόδου και Πεύκη.

Ο Ίκαρος μετά το τέλος κατέθεσε τρεις ενστάσεις, ενώ έχει αποφασιστεί ότι θα προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ομάδα της Καλλιθέας αναφέρει τα εξής:

«Αυτό που βιώσαμε χθες, με τα 2,2 δευτερόλεπτα ενός παιχνιδιού που κρίθηκε στην παράταση, να παίζονται μετά από σχεδόν ένα μήνα μόνο ως μία πρωτοφανή διακωμώδηση στην ιστορία του αθλήματος μπορούμε να το εκλάβουμε.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας και όλη τη φίλαθλη Ελλάδα, ότι ο Ίκαρος μετά το τέλος αυτής της ιλαροτραγικής κατάστασης, κατέθεσε 3 ενστάσεις, ενώ έχει αποφασίσει να προσφύγει και στο ΑΣΕΑΔ.

Πλέον, δεν είναι απαίτηση μόνο του Ικάρου, αλλά όλης της υγιώς σκεπτόμενης φίλαθλης Ελλάδας, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Λιόλιος με το ήθος και την αμεροληψία που τον χαρακτηρίζει να βγει μπροστά και να “πριονίσει” ανθρώπους στα Δικαιοδοτικά όργανα και τον Γενικό Γραμματέα, οι οποίοι με τη στάση τους σπιλώνουν και “πληγώνουν” το άθλημα».