Στο διαγνωστικό κέντρο της «Affidea» στο Περιστέρι για να υποβληθεί σε σειρά προγραμματισμένων εξετάσεων, βρέθηκε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Ιωνικού:

«Ο καλαθοσφαιριστής του Ιωνικού Νικαίας Affidea, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επισκέφτηκε το σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο διαγνωστικό κέντρο της Affidea στο Περιστέρι προκειμένου να υποβληθεί σε μία σειρά από προγραμματισμένες εξειδικευμένες εξετάσεις, όπως αιματολογικές, καρδιολογικές, σπιρομέτρηση.

Το συγκεκριμένο κέντρο είναι ένα από τα δεκάδες εργαστήρια στο πανελλαδικό δίκτυο διαγνωστικών της Affidea στην Ελλάδα που παρέχουν πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για όλους. Τόσο ο παίκτης μας, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης όσο και ο team manager του Ιωνικού μας, Αντώνης Χατζηκυριάκος είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν από την Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Affidea Ελλάδος, Σταυρούλα Σηφάκη στους υπερσύγχρονους χώρους του κέντρου στο Περιστέρι γνωρίζοντας από κοντά τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής.

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η Affidea Ελλάδος, ως υποστηρικτής στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, του Ιωνικού Νικαίας βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας μας και των μελών της παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέλος, η Affidea Ελλάδος, μέλος του μεγαλύτερου παρόχου στον κλάδο των υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Ευρώπη, στέκεται αρωγός και σε άλλους τομείς του αθλητισμού της χώρας μας δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τη στήριξή της σε ένα σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας και ενισχύοντας το αθλητικό ιδεώδες».

Σχετικά άρθρα