Μια… ιδιαίτερη πρωτιά κατέχει ο φετινός Ηρακλής είναι η ομάδα με τις περισσότερες αλλαγές παικτών και προπονητών στη φετινή σεζόν της Basket League, όπως επίσης είναι η μοναδική ομάδα που έχει αλλάξει όλους της τους ξένους.

Σκουρτόπουλος, Μπούτσκος (υπηρεσιακός), Κουφός και Μέξας είναι οι τέσσερις προπονητές που έχουν κάτσει φέτος στον πάγκο του Ηρακλή, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα έχουν χρησιμοποιηθεί 17 παίκτες και αναμένεται επίσης το ντεμπούτο των Ρότεν, Γουντς και Έιμπραμς, που σημαίνει πως ο αριθμός αυξάνεται στους 20!

Επίσης, οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν με έξι ξένους που έχουν αποχωρήσει πια καθώς έχουν αντικατασταθεί κυρίως για οικονομικούς λόγους. Τέρνερ, Λιντς, Ντάνιελς, Τέιλορ, Ντάγκλας και Γούλριτζ αποχαιρέτησαν -το ίδιο είχε συμβεί και τον Φίνκε (πήγε στον Άρη) αλλά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα- και τις θέσεις τους σταδιακά πήραν οι Γκάρετ, Ντόλεζαϊ, Χένρι, Ρότεν, Γουντς και Έιμπραμς, ενώ στο μεσοδιάστημα είχαν αποχωρήσει και οι Κουζέλογλου, Αγραβάνης και είχε αποκτηθεί ο Σταμάτης νωρίτερα.

Με το ντεμπούτο που αναμένεται να κάνουν οι Ρότεν, Γουντς και Έιμπραμς, ο Ηρακλής θα έχει χρησιμοποιήσει 12 ξένους στο πρωτάθλημα, όντας έτσι στην πρώτη σχετική θέση. Ακολουθούν η Λάρισα με 10 ξένους, το Περιστέρι και ο Απόλλων με 9 και ο Ιωνικός με τον Προμηθέα με 8.

Σχετικά άρθρα