Πριν από τρία χρόνια, ο Καϊρί Ίρβινγκ αποχώρησε από τους Μπόστον Σέλτικς για να μετακομίσει στους Νετς και αυτό είναι κάτι που το κοινό της Βοστώνης δεν του έχει συγχωρήσει.

Σε κάθε ευκαιρία, οι φίλοι των Σέλτικς τον αποδοκίμαζαν με τον ίδιο να βρίσκει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το χαρακτηρίσει.

Έτσι λοιπόν, σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς δεν δίστασε να παρομοιάσει τους φιλάθλους που τον αποδοκίμαζαν με «κοπέλα που έχει φάει απόρριψη και ζητάει εξηγήσεις αλλά περιμένει ακόμα ένα μήνυμα».

«Ξέρω ότι θα είναι κάθε φορά έτσι στη Βοστώνη μέχρι το τέλος της καριέρας μου. Είναι σαν μία κοπέλα που έχει φάει απόρριψη και μου ζητάει εξηγήσεις γιατί την άφησα αλλά ακόμα περιμένει ένα μήνυμα. Αυτές οι συμπεριφορές το κάνουν ευχάριστο και η αλήθεια είναι ότι ήταν ωραίο για όσο κράτησε και είμαι ευγνώμων για όσα πέρασα εδώ στη Βοστώνη. Έχω σχέσεις με όλους στον οργανισμό και μένουμε ακόμα σε επαφή. Τους σέβομαι και χαίρομαι να έρχομαι εδώ. Προσπαθώ ωστόσο να μην ανοίγω διάλογο με τους φιλάθλους» είπε χαρακτηριστικά ο Ίρβινγκ.

Σχετικά άρθρα