Τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Έρικ ΜακΚόλουμ στο τελευταίο στο «Basketnews.com».

«Ένα σημαντικό θέμα είναι αυτό των λεπτών και του τρόπου που λειτουργεί ο Μπαρτζώκας. Κάνει εξαιρετική δουλειά, αλλά νομίζω ότι κανένας παίκτης δεν θέλει να παίζει 10 λεπτά συνεχόμενα και μετά να κάθεται στον πάγκο για 10 λεπτά συνεχόμενα.

Παίζεις 10 λεπτά στην τρίτη περίοδο και μετά κάθεσαι στον πάγκο στο υπόλοιπο του αγώνα. Καμιά φορά οι παίκτες είναι “καυτοί” και το να έχεις το ίδιο rotation ανεξάρτητα με όσα συμβαίνουν στον αγώνα, είναι πραγματικά απογοητευτικό για έναν παίκτη. Ένα παράδειγμα ήταν αυτό του Κάνααν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης που ίσως έπρεπε να βρίσκεται περισσότερα λεπτά στο παρκέ. Κυριαρχούσε στο παιχνίδι και ήταν εκτός τις κρίσιμες στιγμές.

Αυτά συνέβαιναν και με τον Σλούκα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αισθανόταν πως «είμαι ο αρχηγός, είμαι πιθανότατα τώρα το πρόσωπο της ομάδας», οπότε αυτό ίσως ήταν μια μορφή ασέβειας προς το πρόσωπό του» είπε ο βετεράνος γκαρντ.

Σχετικά άρθρα