Συνέντευξη στο «BasketNews» παραχώρησε ο Δημήτρης Ιτούδης, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Εθνική ομάδα τονίζοντας πως είναι τιμή για εκείνον να είναι υποψήφιος για τη θέση του Ομοσπονδιακού.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

«Δεν είναι φήμες όσα ακούγονται για την Εθνική. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Είναι πράγματα που πρέπει να συζητηθούν αλλά το σημαντικό είναι ότι ο κύριος Λιόλιος και ο κ. Βατούτιν συναντήθηκαν και μίλησαν. Είμαι προπονητής μιας ομάδας με πολλές υποχρεώσεις αλλά παράλληλα έχω το κίνητρο και την τιμή που επιλέχθηκα να προπονήσω, ίσως, την Εθνική. Θα πρέπει να βρεθεί ή να μην βρεθεί λύση. Αλλά μίλησαν. Στο παρελθόν είχα πάλι πρόταση να συνεργαστώ με την Εθνική αλλά δεν γινόταν τότε. Ήταν δύσκολο.

Αναφορικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα βελτιώσει το επίπεδο της ομάδας. Είναι από τους καλύτερους στον κόσμο και είμαστε περήφανοι και θέλουμε πολύ να είναι στην Εθνική. Πρέπει να είμαστε όλοι στην ίδια κατεύθυνση. Ο Γιάννης έχει αποδείξει ό,τι χρειάζεται. Είναι πλέον ήρεμος και αφοσιωμένος σε αυτά που θέλει να πετύχει με την Εθνική ομάδα, θέλει να βοηθήσει την Εθνική. Είτε είμαι εγώ προπονητής του στην Εθνική είτε όχι, εύχομαι στον Γιάννη να κερδίσει με την Εθνική ομάδα, κάτι που είναι ο στόχος του».

Σχετικά άρθρα