Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για το ενδεχόμενο συστράτευσης με τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Γιάννη Σφαιρόπουλο και Δημήτρη Πρίφτη στην Εθνική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Ο πρόεδρος προσπάθησε να με κάνει να συγκινηθώ. Η τιμή είναι μεγάλη. Δεν είμαι των πολλών είμαι και εγώ περήφανος που είμαι εδώ με όλους τους συνεργάτες να ηγηθούμε αυτής της προσπάθειας. Μέσα σε 6-7 μέρες θα προσπαθήσουμε να βρεθούμε να γνωρίσουμε. Ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Θα προετοιμαστούμε για το Ευρωμπάσκετ. Το ποιος είναι εδώ είναι πολύ σημαντικό.

Οφείλουμε να αφουγκραστούμε τους παίκτες και το πιο σημαντικό ήταν να κατανοήσουμε τα προσωπικά τους θέματα. Η ΕΟΚ είναι ενήμερη για το θέμα Αντετοκούνμπο. Η ανταπόκριση είναι θετική. Ας περιμένουμε λιγάκι. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη χώρα να ηγείται σε άλλο τομέα. Είναι τιμή και υποχρέωση».

Η αλήθεια είναι ότι επικοινώνησα μόνο με τον Μπαρτζώκα με μηνύματα και συγχαρητήρια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα βρεθούμε αυτές τις ημέρες με τον Δημήτρη Πρίφτη με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και άλλους προπονητές που είναι στο εξωτερικό ή την Ελλάδα.

Τους είπα ότι δεν περισσεύει κανείς σ’ αυτήν την προσπάθεια, οι ιδέες τους, οι εμπειρίες τους και η αγάπη τους για την Εθνική δεν περισσεύει. Έχουμε ένα πολύ καλό τιμ προπονητών. Όλοι θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Κανενός η άποψη, η συμβολή, δεν περισσεύει».

Σχετικά άρθρα