Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος την ήττα από το Μαυροβούνιο, Δημήτρης Ιτούδης, αναφέρθηκε στις σημαντικές απουσίες της Εθνικής ομάδας.

«Υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τους αθλητές που ήταν εδώ και σε αυτούς που δεν ήταν εδώ και θα είναι σε άλλα τουρνουά. Δεν υπάρχει αφορισμός. Οι απουσίες ήταν δικαιολογημένες, απλώς έτυχαν όλες μαζί σε μία σεζόν. Και ο Σλούκας ήθελε να φτιάξει το κορμί του για τον Παναθηναϊκό και ο Νικ Καλάθης και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ για την Φενέρ, ενώ στον Κασελάκη το απαγόρευσαν οι γιατροί. Πικρία υπάρχει μόνο όταν χάνεις ένα παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Εμένα μου ζητήθηκε να βοηθήσω και θα βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο. Αυτή τη στιγμή είμαι στο πόστο του ομοσπονδιακού και είναι μεγάλη τιμή. Μόλις τελείωσε το τουρνουά, αφήστε να καθίσουμε κάτω. Έχουμε μία συμφωνία που τελειώνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτό γνωρίζουμε. Βλέπετε να μην θέλω να είμαι στην Εθνική; Δεν κάθομαι τον χειμώνα, όπως και τώρα ήρθα με 38 πυρετό».

Σχετικά άρθρα