Η αποχαιρετηστήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για τον Γιάννη Ιωαννίδη:

Στο «σπίτι» σου. Στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Ήταν οι συμπαίκτες σου και οι παίκτες σου, τα «παιδιά» σου, από τη «χρυσή» εποχή του ΑΡΗ.

Ήταν οι συνεργάτες και διοικητικοί παράγοντες, συνοδοιπόροι σου εκτός παρκέ σε ό,τι χρειάστηκε για να γίνει ο ΑΡΗΣ Αυτοκράτορας.

Ήταν σύσσωμη η σημερινή ομάδα του ΑΡΗ Midea, με όλο το επιτελείο της. Αυτοί που κουβαλούν τη χρυσή κληρονομιά που άφησες στον σύλλογο.

Ήταν σύσσωμη η διοίκηση της ΚΑΕ, με τον παλιό συνοδοιπόρο σου εντός κι εκτός παρκέ, Χάρη Παπαγεωργίου, να μην μπορεί να συγκρατήσει τους λυγμούς του.

Ήταν φορείς της πολιτικής σκηνής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως και ο επίτροπος της Comission, Μαργαρίτης Σχοινάς.

Και πάνω απ’ όλα:

Ήταν εκατοντάδες φιλάθλων, οι οποίοι ήρθαν στο «σπίτι» σου, το «σπίτι» τους, για να σου απευθύνουν το ύστατο χαίρε. Να σε περιμένουν στις σκάλες, όπως όταν έκαναν ουρές οι χιλιάδες φίλαθλοι για τους αγώνες του ΑΡΗ. Με δάκρυα στα μάτια, με πόνο στην ψυχή. Όλοι τους, «παιδιά» σου.

ΣΗΚΩ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ

Να δεις τον αγαπημένο σου Νίκο Φιλίππου να ξεκινά, ως άλλος οργανωτής κερκίδας, τον ύμνο του ΑΡΗ.

ΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, νικητής προχωρείς πάντα μπρος…

Να δεις τον ανυπέρβλητο Νίκο Γκάλη να μην αντέχει στη θέα του, τυλιγμένου με την κιτρινόμαυρη σημαία και «πνιγμένου» στα λουλούδια, φερέτρου σου και να ξεσπά σε κλάματα.

Να δεις τη σύζυγό σου, Γιούλα και τη μονάκριβή σου, Ελένη – Θεοδώρα, να λυγίζουν από όσα βίωσαν στο Αλεξάνδρειο. Και να ευχαριστούν άπαντες για την τιμή που σου έγινε.

Να δεις τους παλιούς συνοδοιπόρους σου και τους παίκτες της σημερινής ομάδας να κρατούν ΟΛΑ τα τρόπαια από τους τίτλους που κατέκτησες με τον ΑΡΗ.

Να δεις και να ακούσεις τα συνθήματα που φώναζαν όλοι οι παρόντες, συνθήματα από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας την οποία θεμελίωσες και συνέχισες.

Γιάννη Ιωαννίδη, «Ξανθέ» μας, ήσουν, είσαι και θα είσαι στις καρδιές, τις ψυχές και το μυαλό μας. Φάνηκε και σήμερα περίτρανα πως δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Το βροντοφώναξε και ο λαός του ΑΡΗ, ο λαός σου:

ΓΙΑΝΝΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ!

Σχετικά άρθρα