Στη διάψευση των δημοσιευμάτων περί αντιπαράθεσης ανάμεσα σε παίκτες και οπαδούς μετά τον χαμένο προημιτελικό κντρα στον ΠΑΟΚ προέβη η ΚΑΕ Ηρακλής.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

«Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Άπαντες στην ομάδα, παίκτες -διοίκηση και το υπόλοιπο team γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα αλλά και την σπουδαιότητα του αγώνα έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα και η απώλεια ενός στόχου.

Είμαστε σίγουροι πως, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με ένα γεμάτο Ιβανωφειο, την πιο «καυτή» έδρα της περσινής Α1.

Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρόνια εκπέμπει υγεία οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε «καλοθελητές» να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε δυο διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παίκτες -διοίκηση και κόσμος, όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του ΗΡΑΚΛΗ ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής λίγκας».

Σχετικά άρθρα