Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (13/10, 21:15) την ανανεωμένη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague με την επίσημη ΚΑΕ να ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δίχως ακρότητες και μόνο με τη φωνή τους, επισημαίνοντας ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας αν γίνει χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εν όψει του αποψινού αγώνα (13/10, 21.15) της ομάδας μας για την TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE με την Μπαρτσελόνα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους για τα εξής:

– ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η χρήση καπνογόνων, κροτίδων και λέιζερ, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας μας.

– Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν τον αγώνα (στις 19.15).

– Συστήνεται στον κόσμο να προσέλθει αρκετά νωρίτερα και εγκαίρως στο γήπεδο και να ακολουθεί τις οδηγίες των υπευθύνων του αγώνα. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με τη χρήση επιπλέον προσωπικού, προσπαθεί να βελτιώσει την διαδικασία προσέγγισης και εισόδου, αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει έγκαιρη προσέλευση όλων των φιλάθλων και αυστηρή τήρηση των οδηγιών των υπευθύνων του αγώνα.

– Αναφορικά με τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται πρόσβαση στα parking Valet, A και Β παρακαλούμε να επιδεικνύουν την ειδική κάρτα parking που έχουν προμηθευτεί από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την παραλαβή του εισιτηρίου διαρκείας τους. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στους σχετικούς χώρους parking.

– Παρακαλούνται επίσης όλοι οι φίλαθλοι να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και της Αστυνομίας περιμετρικά του γηπέδου και να μην παρκάρουν σε χώρους που υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουν πρόβλημα καθώς θα υπάρχει κίνδυνος μετακίνησης του οχήματος τους.

– Η είσοδος από τις θύρες των Media και των Αθλητών επιτρέπεται μόνο στους διαπιστευμένους για τις συγκεκριμένες εισόδους από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σε κανέναν άλλον.

– Συστήνεται επίσης στους παράγοντες του αγώνα να διαθέτουν και να επιδεικνύουν σε κάθε απαραίτητη περίπτωση, την σχετική διαπίστευση τους, καθώς δεν θα τους επιτρέπεται η μετακίνηση και η πρόσβαση τους εντός των χώρων του γηπέδου”.

Σχετικά άρθρα