Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 82-71 στο «Ulker Sports Hall» από τη Φενέρμπαχτσε με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ να στέλνει το μήνυμα: «Το θέμα δεν είναι πώς ξεκινάς, αλλά πώς τελειώνεις»!
Επιπλέον, ενόψει του πρώτου εντός έδρας της σεζόν στην Euroleague κόντρα στη Ζάλγκιρις, κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το ΣΕΦ.
«Ο “μαραθώνιος” της Ευρωλίγκας μόλις ξεκίνησε. Πάμε να γεμίσουμε το ΣΕΦ στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (11/10, 21.15) και να “ωθήσουμε” την ομάδα μας στην πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη για τη σεζόν 2024-25!».
Kalimera! ☕️🌥️💪🏽
~ It's not about how you start, it's about how you finish~
🏀 Ο "μαραθώνιος" της Ευρωλίγκας μόλις ξεκίνησε. Πάμε να γεμίσουμε το ΣΕΦ στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις (11/10, 21.15) και να "ωθήσουμε" την ομάδα μας στην πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη για τη σεζόν… pic.twitter.com/8gzOs3gZMx
— Olympiacos B.C. (@Olympiacos_BC) October 5, 2024



