Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ενημέρωσε τους οπαδούς του «τριφυλλιού», την Παρασκευή (21/1) πως προτεραιότητα εισόδου στο ΟΑΚΑ, για τα ματς με τον Ηρακλή (24/1) για την BasketLeague και με τη Μπασκόνια (28/1) για την Euroleague, θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας που έχουν ανανεώσει το ετήσιο εισιτήριο τους επί 5 διαδοχικά έτη και πάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζει πως εξαιτίας των έκτακτων μέτρων της Ελληνικής Κυβέρνησης για την καταπολέμηση της πανδημίας COVID-19, το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο πληρότητας στα γήπεδα κατά τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων ανέρχεται στο 10% της χωρητικότητας με μέγιστο όριο τους 1.000 θεατές.

Κατά συνέπεια, είναι ανθρωπίνως αδύνατο να καλυφθούν οι πολλαπλάσιες ανάγκες όλων των φιλάθλων μας.

Συνεπώς, ανακοινώνουμε πως στις εντός έδρας αναμετρήσεις απέναντι στον Ηρακλή (24/1, 20.00) και την Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz (28/1, 21.00) θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας που ανανεώνουν αδιαλείπτως τη θέση τους τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Συγκεκριμένα, όσοι ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία θα μπορούν από το Σάββατο (22/1) στις 10.00 π.μ., μέχρι την Κυριακή (23/1) στις 10.00 π.μ. να κλείσουν τη θέση τους με τη διαδικασία του Quick Claim στο viva.gr.

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός (1.000), από την Κυριακή (23/1, 10.00 π.μ.) θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τους υπόλοιπους φετινούς κατόχους καρτών διαρκείας.

Διευκρινίζεται πως σχετικά με την εξ’ αναβολής αναμέτρηση με την Zalgiris Kaunas (26/1, 21.00), δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα έχουν οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας που είχαν κλείσει τη θέση τους με τη διαδικασία του Quick Claim στις 30/12.

Ζητούμε την κατανόηση σας και ευχόμαστε να σας έχουμε σύντομα όλους στο πλευρό μας.

Διαδικασία εξασφάλισης θέσης για τους αγώνες με τον Ηρακλή (24/1, 20.00) και την Bitci Baskonia Vitoria-Gasteiz (28/1, 21.00):

Για την είσοδο στο γήπεδο πρέπει να προσκομίσετε:

Υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά τη διάρκεια παραμονής σας στο γήπεδο.

Η είσοδος των θεατών θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες 3, 11 και VIP».

Σχετικά άρθρα