Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τη συμφωνία με τη Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία της δίνει πολύ μεγάλη οικονομική ανάσα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία καθοριστικής σημασίας συμφωνία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα προσφέρει μία μεγάλη οικονομική στήριξη στην ομάδα μας, μέσω χρηματοδότησης με αντισταθμιστικά οφέλη, τα οποία θα περιλαμβάνουν κοινές δράσεις που θα είναι μακροπρόθεσμα επωφελείς και για τις δύο πλευρές.

Πρόκειται ουσιαστικά για την επιτυχή κατάληξη των συζητήσεων με τους επιτελείς της Τράπεζας, οι οποίες ξεκίνησαν στα μέσα Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν μετά από δυόμισι περίπου μήνες, με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας κ.Αλέξανδρου Χατζηδημητρίου και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Νίκου Κωνσταντινίδη.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας για την έμπρακτη στήριξή της στην προσπάθεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ομάδας μπάσκετ σε μία εξαιρετικά δύσκολη στιγμή, τους οργανωμένους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που από την πρώτη στιγμή έβαλαν πλάτη και βοήθησαν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, αλλά και την οικογένεια Σαββίδη, που με την καθοριστική συμβολή της είναι για μία ακόμη φορά αρωγός στα δύσκολα.

Δεν λύσαμε όλα μας τα προβλήματα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη. Κάναμε ωστόσο ένα πολύ σημαντικό βήμα και το επόμενο πρέπει να γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Αυτό το Σάββατο (7/3 στις 17:30) στο PAOK Sports Arena και στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι».

Σχετικά άρθρα