Η ανταπόκριση του κόσμου στα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ είναι μεγάλη, γεγονός που δεν άφησε ασχολίαστο η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Η ανταπόκριση σας είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μέσα σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, φτάνουμε τα 800 εισιτήρια διαρκείας, ξεπερνάμε την περσινή σεζόν και συνεχίζουμε δυνατά, δυναμικά και χωρίς ότι για την αγάπη μας για τον ΠΑΟΚ. Με τους συνδέσμους φίλων ΠΑΟΚ να είναι καθημερινά εδώ με μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Δεν έχει σημασία εάν είναι από τη Θεσσαλονίκη, την περιφέρεια ή το εξωτερικό.

Σημασία έχει ότι είναι εδώ, αγκαλιάζουν την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ, όπως την αγκαλιάζει και την στηρίζει όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξη!

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας με το αποκλειστικό δικαίωμα ανανέωσης θέσεων στους παλιούς κατόχους. Από τη Δευτέρα θα είναι διαθέσιμες όλες οι θέσεις στο PAOK Sports Arena, χωρίς περιορισμούς.

Μπορείτε να κλείσετε θέση από το “PAOK Sports Arena” ή μέσω internet μέσα από το δίκτυο της Ticketmaster σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και το Σαββατοκύριακο… Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο, στο “Παλατάκι” μας!».

Σχετικά άρθρα