Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό την Δευτέρα (11/4) στο ΟΑΚΑ, όμως θα κληθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να πληρώσει και πρόστιμο για τη συμπεριφορά των οπαδών του.

Συγκεκριμένα, η «πράσινη» ΚΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 3.400 ευρώ. Τα 1.400 ευρώ αφορούν για υβριστικό σύνθημα, τα 1.000 ευρώ για ρίψη υγρών και τα άλλα 1.000 ευρώ για επεισόδια.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ):

α) επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ, για υβριστικό σύνθημα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, για το οποίο έγιναν δύο (2) προειδοποιήσεις από τα μεγάφωνα,

β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ για το παράπτωμα της ρίψης υγρών και γ) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ, για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (κερκίδες, αποδυτήρια κλπ.) κατά τη διάρκεια του αγώνα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, που διεξήχθη στις 11-4-2022».

Σχετικά άρθρα