Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη του Μεσολογγίου επί της Λάρισας, που το κράτησε ζωντανό στο κυνήγι της παραμονής.

«Όταν μπαίνει ένα τελευταίο σουτ, σίγουρα μιλάμε πολύ και για τον παράγοντα τύχη. Βέβαια συνέβησαν και πάρα πολλά για να φτάσουμε να κριθεί το ματς στο σουτ. Περιμέναμε ένα σκληρό ματς, αν και προς τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, εκεί που πήραμε μια διαφορά, νομίζαμε ότι η δουλειά μπορούσε να γίνει πιο εύκολα» δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ πρόσθεσε:

«Ό,τι έγινε, έγινε. Εμείς ένα πράγμα είχαμε πει στα αποδυτήρια. Αν μας μέλλει να… πεθάνουμε μπασκετικά, να μην το πάθoυμε σήμερα. Όχι σήμερα. Δώσαμε τη μάχη μας, την κερδίσαμε, δεν έχουμε σωθεί και εξαρτώμαστε και από αποτελέσματα άλλων».

«Ο Κέβιν (σ.σ. Λάνγκφορντ είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό παιδί, που κάνει συγκεκριμένη δουλειά και παίζει συγκεκριμένο χρόνο λόγω ηλικίας. Σήμερα επιλέξαμε να τους δώσουμε σουτ, αυτού και του Γράβα που το έχουν. Ήταν πάρα πολύ καλός. Όσο για το σουτ, είχαμε πει να το πάρουν ο Λάιονς ή ο Γκότσερ. Ο Λάιονς επέστρεψε τη μπάλα στον Γιάννη κι αυτός δε δίστασε. Το έχει, το έβαλε. Είπαμε όμως. Όχι σήμερα».

Σχετικά άρθρα