Ο Ντίνος Καλαμπάκος μίλησε για την ιδιαίτερη αγωνιστική χρονιά που περιμένει τον Χαρίλαο Τρικούπη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του πρέπει να προσαρμόσει το παιχνίδι της ώστε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στις πιο ποιοτικές ομάδες.

«Θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Έχουμε έξαρση του ιού και ελπίζω όλες οι ομάδες να είναι υγιείς. Ελπίζω να αρχίσει το πρωτάθλημα και να πάνε όλα καλά. Εμείς αναζητούμε έναν ακόμη παίκτη για να κλείσουμε το ρόστερ. Είμαστε ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που έγιναν. Τα λεφτά που είχαμε προς διάθεση δεν ήταν πολλά, αλλά θέλω να πιστεύω πως τα δαπανήσαμε σωστά. Δεν έχω ιδέα πώς θα είναι το πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες θα είναι καλές, αλλά για κάποιες άλλες υπάρχουν ερωτηματικά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει πώς θα είναι η νέα σεζόν.

Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Το ξεκίνημα θα είναι όπως φαίνεται χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Είναι κακό συναίσθημα για τους αθλητές αυτό, θα αισθάνονται κάπως, σαν φιλικά. Το βλέπουμε και στο ποδόσφαιρο πώς είναι. Ο κόσμος του Μεσολογγίου είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τη στηρίζει με πολλούς τρόπους, αλλά για λίγο καιρό δεν θα μπορεί να είναι κοντά μας. Να κάνουμε λίγο υπομονή για να συναντηθούμε ξανά στο γήπεδο. Εμείς θα προσπαθήσουμε όπως και πέρσι. Ξέρουμε αν μπούμε να παίξουμε στα ίσα με κάποιες ομάδες, θα είναι σαν να πέφτουμε σε τοίχο με 200 χιλιόμετρα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των νεοφώτιστων.

Σχετικά άρθρα