Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε στους στόχους της Εθνικής στο Eurobasket, τονίζοντας ότι η «Επίσημη Αγαπημένη» πρέπει να γνωρίζει πως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και δύσκολο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής γκαρντ της Φενέρμπαχτσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την συνεργασία της Εθνικής με τον ΟΠΑΠ:

«Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε έναν μήνα να γνωριστούμε καλύτερα. Προφανώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά ελπίζω να είναι όλοι πλέον υγιείς. Ο στόχος είναι να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Το μετάλλιο είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά προηγούνται πολλά παιχνίδια. Πρώτο μας μέλημα είναι να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και μετά να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας.

Πιστεύω πάντως έχουμε τις δυνατότητες να είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες στο Ευρωμπάσκετ και ελπίζω να το δείξουμε. Τα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου είναι τα πιο σημαντικά, οπότε θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι από την πρώτη μέρα. Κάθε μέρα θα είναι δύσκολη στη διοργάνωση, κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, με διαφορετικά εμπόδια και τακτική. Ελπίζω να παίξουμε καλό μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΟΠΑΠ, που είναι τεράστια βοήθεια για μας. Ελπίζω να εκπροσωπήσουμε τη χώρα με τον καλύτερο τρόπο στο Ευρωμπάσκετ».

Σχετικά άρθρα