Συνέντευξη στο «Sportal» και στον Αχιλλέα Μαυροδόντη παραχώρησε ο Νικ Καλάθης ο οποίος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις συζητήσεις που είχε με τον Ολυμπιακό όταν έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Αποσπάσματα όσων είπε ο διεθνής γκαρντ:

Για τους λόγους που δεν «κυνήγησε» το ΝΒΑ: «Είχα την ευκαιρία μου. Ήμουν δύο χρόνια στο Μέμφις. Μου πρότειναν συμβόλαιο και την τρίτη μου σεζόν, αλλά την απέρριψα και πήγα στον Παναθηναϊκό. Νιώθω πως αυτή ήταν η ευκαιρία μου να συνεχίσω, αλλά επέστρεψα στον ΠΑΟ. Με κάλεσαν, με ήθελαν πολύ και δεν μετανιώνω για την απόφαση που πήρα. Ίσως μπορούσα να παίξω ακόμα ένα χρόνο και να δω πώς θα πάει, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Είναι στο παρελθόν».

Για το αν μίλησε με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2020 και αν θα έβλεπε… ερυθρόλευκο το μέλλον του: «Σαφώς μιλήσαμε. Μιλήσαμε αρκετά. Μίλησα με τον κόουτς, όμως δεν φτάσαμε σε συμφωνία και πίστευα πως η Μπαρτσελόνα για μένα ήταν η καλύτερη ευκαιρία. Με το συμβόλαιο, με όλα τα άλλα. Είχαμε πολύ καλές συζητήσεις. Πάντα έτρεφα σεβασμό για τους προέδρους και τον κόουτς του Ολυμπιακού. Απλά δεν δούλεψε και πήγα στην Μπαρτσελόνα.

Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Εγώ τώρα απλά επικεντρώνομαι στην χρονιά και ελπίζω να πάω αυτή την ομάδα στο Final 4 και να κάνω κάτι καλό για τη Φενέρμπαχτσε».

Σχετικά άρθρα