Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και τα όνειρά του με την ασπρόμαυρη φανέλα μίλησε ο Γιώργος Καμπερίδης στην επίσημη ιστοσελίδα της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ήταν μία εύκολη απόφαση το να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα βγάζει υγεία, έχω ότι χρειάζομαι, δεν έχω κανένα παράπονο. Μου έγινε μία συγκεκριμένη πρόταση, χωρίς δεύτερη σκέψη είπα το ναι και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ.

Είναι βασικό να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της και μέσα από αυτή την επιτυχία όλοι μας βγαίνουμε κερδισμένοι. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε κι έναν τίτλο, νομίζω ότι θα είναι το καλύτερο για όλους μας. Φορώντας την επετειακή φανέλα για τα 30 χρόνια από τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο του ΠΑΟΚ αισθάνθηκα κάπως. Ένα βάρος στη φανέλα, μία ευθύνη, μία μεγάλη επιθυμία να κερδίσουμε κάτι με αυτή την ομάδα. Νομίζω ότι είναι κάτι που το θέλει πολύ και ο κόσμος και η διοίκηση, όλοι μας.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με στηρίζει και με συμβουλεύει ώστε να παίρνω τις σωστές αποφάσεις. Και στον ΠΑΟΚ όμως είμαστε σαν οικογένεια. Με βοήθησαν πολύ από την πρώτη στιγμή όλοι οι Έλληνες που ήταν στην ομάδα. Ο Νώντας και ο Κακλαμανάκης, ο Τσαλμπούρης με τον οποίο μένουμε στο ίδιο συγκρότημα, ο αρχηγός και οι μικροί της ομάδας. Με βοήθησε πολύ και ο κόουτς Λυκογιάννης από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι η δουλειά του να μας έχει στην πίεση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι κάθε στιγμή.

Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη διοίκηση και τον κ. Χατζόπουλο συνέχεια δίπλα μας. Εμένα με βοηθά πολύ να τον βλέπω συνέχεια δίπλα μας. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για όλους στην ομάδα. Και ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα, μας δημιουργεί μία ασφάλεια”.

Σχετικά άρθρα