Ο Αϊζάια Κάνααν δέχθηκε ερώτηση για το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου» στον τελικό της Euroleague και απάντησε πως «Για εμένα δεν έχει σημασία, αλλά έχω βαρεθεί να παίζω αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Amerikanos24» ο Αμερικανός γκαρντ:

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα:
«Οι κόουτς καταστρώνουν ένα πλάνο παιχνιδιού. Σκέφτονται, ποιους θέλουν να παίξουν και πότε να παίξουν και εκτός από αυτό, εμείς απλά πρέπει να χειριζόμαστε τις δουλειές στο παρκέ και να πηγαίνουμε εκεί έξω και να παίζουμε σκληρά, να παίζουμε μαζί και να τα δίνουμε όλα εκεί έξω στο παρκέ. Χρειάζονται όλοι, από τον προπονητή μέχρι τους φροντιστές για να γίνει η δουλειά».

Για το πόσο τον παρακινεί το πώς τελείωσε η περσινή σεζόν: «Εγώ προσωπικά θέλω να τα πάω καλύτερα, ακόμη και αν δεν κάνω καλά παιχνίδια, εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, θέλω να βοηθάω την ομάδα και όπως ξέρουν όλοι σιχαίνομαι να βρίσκομαι στο παρασκήνιο».

Για τον αντίπαλο που θέλει στον τελικό της Euroleague: «Για εμένα δεν έχει σημασία, αλλά έχω βαρεθεί να παίζω αντίπαλος με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα είναι δύο καλές ομάδες, αλλά για εμένα δεν έχει σημασία».

Σχετικά άρθρα