Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς «πολεμιστές» επιθυμούσαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον Κέβιν Ντουράντ, ωστόσο δεν είχαν πρόβλημα με την απόφασή του να αποχωρήσει για τους Μπρούκλιν Νετς, όπως τόνισε ο GM των «πολεμιστών», Μπομπ Μάιερς.

«Ο τύπος ήρθε στην ομάδα μας, ήταν MVP των τελικών δύο φορές, πήραμε δύο πρωταθλήματα σε τρεις τελικούς. Τι θες να συμβεί; Τι περιμένετε από έναν άνθρωπο; Ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό; Όλοι είναι τόσο γρήγοροι για να δουν τι είναι λάθος σε μια ομάδα και ήμουν τόσο επικεντρωμένος σε αυτό που ήταν σωστό με όλα αυτά τα πράγματα, ακόμη και αν χάσω. Ακόμα και στην προσπάθεια που κάνετε για να κερδίσετε ή να χάσετε, υπάρχουν υπέροχες εμπειρίες εκεί. Μου άρεσε ο τύπος.

Πολλοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι δεν έπρεπε να φύγει ή δεν θα έπρεπε να το έχει κάνει. Απλώς και μόνο επειδή δεν καταλαβαίνετε, δεν σημαίνει ότι είναι μπερδεμένος. Επιτρέπεται στους παίκτες να κάνουν ότι θέλουν, είτε είναι αυτός είτε οποιοσδήποτε άλλος. Στα επαγγελματικά αθλήματα, υπογράφετε συμβόλαια και όταν είστε ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε. Δεν μπορείτε να επικρίνετε έναν άντρα για αυτό» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπομπ Μέιερς στο «ESPN».

Σχετικά άρθρα